Ce legătură are cu mine?

 

Isus va reveni să-i trezească la viaţă pe cei care au murit cu speranţa revenirii Lui. El cunoaşte inimile, ştie cine Îl iubeşte şi va face tot ce e mai bine pentru fiecare. Gândeşte-te puţin ce minunată privelişte vor oferi cimitirele de pe tot pământul, când, la glasul lui Isus, mormintele se vor deschide, eliberându-şi prizonierii! Dumnezeu face totul până la capăt. El va trimite îngeri care să-i însoţească pe cei înviaţi să-L întâmpine în văzduh pe Cel care îi va chema la viaţă. Şi tot îngerii vor ajuta familiile să se regăsească. Biblia spune: „El va trimite pe îngerii Săi, cu trâmbiţa răsunătoare, şi vor aduna pe aleşii Lui din cele patru vânturi, de la o margine a cerului până la cealaltă” (Matei 24:31).

 

Iată de ce vreau să ştiu unde îi va trimite Isus pe îngeri să-i adune pe cei înviaţi. Parcă văd un înger cu chip surâzător cum îl conduce pe tatăl meu şi alţi îngeri alături de mama, de sora mea şi de celelalte rude, care acum se odihnesc în ţărâna pământului. Sunt sigur că, dacă voi muri înainte de revenirea lui Isus, în ziua aceea, când se va auzi sunetul trâmbiţei, un înger mă va lua de mână, mă va conduce la ai mei şi vom merge împreună să-L întâmpinăm pe Isus.

 

Nu uita: atâta timp cât există păcat, moartea este inevitabilă. Păcatul ne-a despărţit de Dumnezeu, de Dătătorul vieţii. Toţi suntem muritori, dar nu suntem supuşi morţii veşnice – decât dacă alegem aceasta.

 

Fă o listă cu cei pe care vei dori să-i reîntâlneşti în ziua învierii!


Părerea mea