VENIȚI LA MINE!

Veniți la Mine…
Matei 11:28

Extras din jurnalul meu de rugăciune, în Calhoun, Georgia, Statele Unite ale Americii:

Preamărite Doamne și Mântuitorule, Isus Hristos, vin la Tine acceptând invitația Ta: „Veniți la Mine” (Matei 11:28). Te aleg pe Tine în această dimineață, în timp ce meditez la Tine și permit Duhului Tău să-mi umple sufletul și ziua cu prezența Ta. Tu știi câteva dintre lucrurile pe care trebuie să le fac. Să cumpăr cartofi, să fac salată de cartofi, să pregătesc umplutura, să merg pe jos, să curăț podelele, dar vreau să las toate acestea deoparte și să Te pun pe Tine pe primul loc. Mi-e foame de Tine, Doamne! Tânjesc și doresc să-Ți aud vocea și să văd lucrarea Ta în viața mea!

Folosește-mă astăzi pentru a aduce cuiva pacea și mângâierea, binecuvântarea și bucuria, pentru că Te-am ales pe Tine primul și cel mai important din această zi!

Fă din mine un instrument al păcii Tale! Acolo unde există ură, ajută-mă să semăn iubire. Acolo unde există invidie, să iert. Suflă în mine suflarea Ta de viață. Insuflă în mine iubirea Ta prețioasă, răbdarea Ta nemărginită și grija plină de compasiune, datorită a ceea ce ești Tu, nu datorită a ceea ce sunt eu.

Vino la Mine: Doamne, Tu mă îndemni să vin la Tine și să-Ți permit să rezolvi toate problemele mele.

Vino la Mine: Este o invitație de la Tine, Regele Universului, de a petrece timp cu Tine în timp ce mă recreezi în ceea ce vrei Tu.

Vino la Mine: O indicație că atunci când mergem mână în mână, în timpul acestei zile, Tu îmi vei satisface toate nevoile și chiar mai mult.

Mă odihnesc în puterea Domnului meu, Isus Hristos. Îmi dau seama că Tu ești invincibil și că răbdarea Ta neobosită cu mine este copleșitoare! Te accept pe Tine și pe toți ceilalți!

În numele Domnului nostru, Isus Hristos. Amin.

autor: Mary H. Maxson


Cursuri pentru sănătate spirituală SOLASCRIPTURA.RO

Urmărește devoționalul video, precum și alte resurse creștine, pe youtube.com/resurse

Gândul de dimineață a fost preluat de pe devotionale.ro.