SALA DE AȘTEPTARE

Dar cei ce se încred în Domnul își înnoiesc puterea; ei zboară ca vulturii; aleargă, și nu obosesc, umblă, și nu ostenesc.
Isaia 40:31

O sală de așteptare este o zonă în care oamenii stau jos sau în picioare în timp ce își așteaptă rândul pentru o programare. De-a lungul vieții mele am petrecut multe ore în sălile de așteptare din spitale și cabinete medicale. Sălile de așteptare sunt locuri interesante în care să te afli și deseori există o întreagă gamă de emoții pe care trebuie să le străbați în timp ce aștepți. Printre emoțiile pe care le-am experimentat se numără frica, entuziasmul, anxietatea, frustrarea, speranța și, ocazional, pacea.

Uneori, frica și anxietatea mă copleșeau, deoarece anticipam un diagnostic îngrozitor.

Au fost momente în care o sarcină a adus entuziasm și speranță. Sunt sigură că vă puteți gândi la o experiență în sala de așteptare care v-a adus emoția frustrării pentru timpul de așteptare, frustrarea față de personalul medical sau frustrarea față de responsabilitatea financiară uriașă cu care urma să vă confruntați în curând.

Viața poate părea uneori ca o sală de așteptare. Ne simțim ca și cum ne aflăm într-un spațiu de anticipare a ceea ce ar putea face Dumnezeu în continuare și așteptăm să vedem cum va repara circumstanțele deteriorate din viața noastră. Uneori așteptăm cu anxietate, îngrijorare și chiar nerăbdare. Dar aș vrea să vă provoc astăzi să așteptați cu răbdare și smerenie. Tatăl nostru ceresc vede, aude și cunoaște detaliile exacte ale circumstanțelor cu care ne confruntăm, iar El rezolvă situațiile noastre pentru binele nostru pământesc și, mai ales, pentru binele nostru veșnic. În prezent, mă aflu într-o perioadă a vieții în sala de așteptare și am fost tentată să devin nerăbdătoare. Dar, recent, un mesaj plin de pace a fost implantat în mintea mea – să aștept cu răbdare ca Dumnezeu să-mi satisfacă nevoile. Un mare sentiment de pace a venit în inima mea după ce am primit acest mesaj.

Isaia ne încurajează să-L așteptăm pe Dumnezeu și ne amintește că El ne va întări atunci când suntem obosiți. Aceasta este o veste bună! Sora mea dragă, în timp ce privești încercările acestei vieți și te întrebi cum și când te va elibera Dumnezeu de ele, amintește-ți să-L aștepți cu răbdare pe Dumnezeu, pentru că El îți va aduce izbăvirea la timpul stabilit.

Haideți să-L așteptăm cu răbdare pe Domnul!

autor: Taniesha K. Robertson-Brown


Cursuri pentru sănătate spirituală SOLASCRIPTURA.RO

Urmărește devoționalul video, precum și alte resurse creștine, pe youtube.com/resurse

Gândul de dimineață a fost preluat de pe devotionale.ro.