CE MÂNTUITOR MINUNAT!

Pentru că umblăm prin credință, nu prin vedere.
2 Corinteni 5:7

Primul weekend din iunie este un moment pe care femeile din Antigua îl așteaptă cu nerăbdare. În timpul acestui eveniment anual al slujirii, femei din toată insula se reunesc pentru a se întâlni cu Isus și pentru a primi putere.

În urmă cu câțiva ani, tema noastră a fost: „Femeile lui Dumnezeu se ridică și strălucesc”. Având totul pregătit, s-a anticipat un weekend minunat. Dimineața de vineri a început frumos, dar, pe măsură ce ziua a avansat, a fost evident că o zi însorită avea să se schimbe într-o zi mohorâtă și ploioasă. A început să plouă, cu tunete și fulgere toată după-amiaza, până seara, când era programată întâlnirea.

Telefoanele noastre au devenit ocupate. Doamnele de pretutindeni doreau să știe dacă programul mai este în desfășurare. Unele au spus: „Oficialii de la biroul de meteorologie îi avertizează pe locuitori să rămână în casă, pentru că ne așteaptă o vreme foarte rea. Ar trebui să anulăm programul!” După ce ne-am consultat cu câțiva membri ai comitetului de planificare, s-a decis că „nicio vreme nu va opri binecuvântările pe care Dumnezeu ni le-a pregătit”.

Cu această asigurare, m-am îndreptat spre biserică, unde am găsit mai multe doamne care sosiseră deja. La scurt timp după aceea, prezentatoarea invitată special a sunat să întrebe: „Surioară, mai continuăm?” Răspunsul meu a fost: „Sunt la biserică și mai mult de douăzeci de doamne sunt deja aici”. „Ei bine, atunci am pornit!” a răspuns ea.

Prezentările au fost puternice și practice, iar prezentatoarea și-a folosit povestirile de viață personale pentru a arăta cât de mult Îi pasă lui Dumnezeu, cât de mult ne iubește și cât de preocupat este de fiecare aspect al vieții noastre. Doamnele și-au împărtășit experiențele, unele au plâns când au auzit mărturii despre cum Dumnezeu a dat izbăvire. Altele s-au umplut de speranță. Când femeile se adună pentru a se închina lui Dumnezeu, se întâmplă lucruri bune. Am încheiat weekendul liniștite, încredințate că slujim unui Mântuitor minunat și măreț.

Surorilor, Dumnezeu vrea ca noi să ne bucurăm de Cer alături de El, de aceea ne trimite mesaj după mesaj pentru a ne ajuta să ne pregătim pentru a doua Sa venire. Ținem cont de învățături sau încă mai căutăm un semn? Rugăciunea mea este să Îl acceptăm astăzi, căci ziua de mâine nu este promisă.

autor: Brenda Browne-Ashe


Cursuri pentru sănătate spirituală SOLASCRIPTURA.RO

Urmărește devoționalul video, precum și alte resurse creștine, pe youtube.com/resurse

Gândul de dimineață a fost preluat de pe devotionale.ro.