ÎN SPATELE CORTINEI

Domnul râde de cel rău, căci vede că-i vine și lui ziua.
Psalmii 37:13

Am văzut-o stând la colțul uneia dintre cele mai aglomerate intersecții, strigând la cineva. Privirea ei scandaloasă a împins limitele și a mutat atenția publicului spre ea. Primul nostru gând a fost că trebuie să fie unul dintre acei oameni care țin reclame și dansează pe străzi. Până când semaforul s-a făcut verde, deja uitasem de ea.

Pe cealaltă parte a drumului se afla un nou McDonald’s, cu arcadele sale aurii și scaunele sale galbene noi. Am decis să luăm un mic-dejun rapid înainte de a ajunge la birou. Când am ieșit din mașină, am auzit un strigăt în spatele nostru. M-am întors să mă uit și am recunoscut-o pe femeia de la intersecție. Se îndrepta spre McDonald’s. M-am simțit brusc neliniștită în timp ce mă grăbeam să intru.

Începuserăm deja să ne luăm micul-dejun când a trecut pe lângă noi cu tava și s-a așezat la masa de lângă noi, deși erau o mulțime de alte mese disponibile. Câteva momente mai târziu, am auzit voci ciudate venind de la masa la care s-a așezat ea. Nu țipetele pe care le auzisem mai înainte venind de la ea. De data aceasta, era o șoaptă liniștită, neinteligibilă.

M-am întors în stânga mea, așteptându-mă să văd pe cineva stând cu ea, dar, spre surprinderea mea, stătea singură. O clipă mai târziu, aceleași șoapte incoerente s-au auzit din nou, și din nou. Dar femeia a continuat să mănânce ca și cum nu ar fi spus niciun cuvânt. Cu cine vorbea atunci?

Atunci am înțeles! Această femeie era posedată de demoni și ființe invizibile vorbeau cu ea. Râsul îngrozitor, batjocoritor și privirea deranjată pe care ne-a aruncat-o când a părăsit restaurantul mi-au confirmat bănuielile.

Lupta care are loc în spatele perdelelor lumii invizibile între îngerii loiali și cei neloiali este reală, deși nu este adesea văzută. Aceste întâmplări ne lasă perplecși și speriați. Pe măsură ce ne apropiem de sfârșitul istoriei noastre umane, lumea va vedea mai multe dovezi ale activității lui Satana și a îngerilor săi. Totuși, nu trebuie să ne temem, pentru că Tatăl nostru ceresc întinde o perdea protectoare peste poporul Său.

autor: Olga Valdivia


Cursuri pentru sănătate spirituală SOLASCRIPTURA.RO

Urmărește devoționalul video, precum și alte resurse creștine, pe youtube.com/resurse

Gândul de dimineață a fost preluat de pe devotionale.ro.