CÂND ÎNGERII MERG CU MOTOCICLETA

Căci El va porunci îngerilor Săi să te păzească în toate căile tale.
Psalmii 91:11

Eram agitată. Nu mai condusesem o autorulotă până atunci, dar am observat că, dacă întorceam volanul și roțile într-o direcție, într-acolo mergea și restul mașinii. Acum eram mai încrezătoare și trebuia să trecem printr-un singur oraș mare în călătoria noastră din Hazelton, Columbia Britanică, spre Berrien Springs, Michigan.

Am încercat să mă țin cât se poate de aproape de soțul meu care conducea camioneta și o remorcă în care era calul nostru. „Pfuuu! Am reușit!” Am respirat ușurată după ce am trecut de ultimele clădiri și am ieșit din Edmonton. De acum aveam drum liber în față.

„Hai că se poate”, am respirat eu. Chiar în acea clipă, soțul meu a virat pe un drum lateral. Ce ciudat, m-am gândit eu, va fi foarte greu să ne întoarcem. Nu am fost foarte încântată când a oprit, a coborât din camionetă și a venit spre autorulotă.

„Camioneta are o problemă”, a spus el. „Trebuie să mergem înapoi în oraș până la Canadian Tire.” Am încuviințat cu reținere și l-am urmat până în parcare.

Dar răspunsul primit la biroul lor a fost dezamăgitor. „Ne putem ocupa de mașina dumneavoastră doar peste o săptămână.”

„Cum? Avem un cal cu noi și o programare importantă la Clinica Mayo. Nu putem rămâne aici!” Foarte ocupat, domnul de la ghișeu mi-a sugerat alte câteva locuri la care să sunăm și s-a întors la treaba lui. Dar peste tot am primit același răspuns. Nimeni nu era disponibil pentru a ne ajuta. Chiar când mă pregăteam să închid ultimul apel, m-am văitat: „Dar avem un cal cu noi. Nu putem sta aici încă o săptămână!”

Chiar în acea clipă, un bărbat cu părul cărunt, pe o motocicletă Harley Davidson, s-a îndreptat spre ușa magazinului și a venit direct spre noi. „Am auzit discuția voastră. Am un prieten care vă poate ajuta.” A dat câteva telefoane și apoi am pornit o paradă condusă de un Harley scump, urmată de o camionetă și o remorcă veche cu un cal și apoi, de o autorulotă. Salvatorul nostru amabil ne-a condus până la prietenul lui, mecanic, care s-a uitat rapid și ne-a spus că ne putea ajuta fără să fie nevoie să dăm jos calul din remorcă. Ne-a spus că la colțul străzii era un restaurant chinezesc foarte bun, puteam să mâncăm acolo cât așteptam. Noul nostru prieten cu Harley era un înger? Poate că nu, dar îngerii l-au trimis.

autor: Sherry Taujale Shrestha


Cursuri pentru sănătate spirituală SOLASCRIPTURA.RO

Urmărește devoționalul video, precum și alte resurse creștine, pe youtube.com/resurse

Gândul de dimineață a fost preluat de pe devotionale.ro.