Recent, rețeaua de librării a Editurii Viață și Sănătate s-a extins în regiunea Oltenia prin deschiderea a trei noi centre în județele Teleorman, Olt și Dolj. Centrul Sola Scriptura din Roșiori este a treia librărie Sola Scriptura din Teleorman și funcționează ca un magazin de produse sănătoase, oferind o foarte mare varietate de produse vegetariene, mult apreciate de clienţi.

Şi în centrul istoric al oraşului Craiova s-a amenajat un spaţiu generos pentru vânzare de carte creştină şi servicii de tip educaţional. Librăria Speranţa cu genericul  carte, cursuri, stil de viaţă a fost mutată dintr-un centru comercial Carrefour în kilometrul 0 al capitalei Olteniei, chiar lângă primăria municipiului. În sala de la etaj, vor fi găzduite cluburi de sănătate şi alte întruniri de consiliere a clienţilor. Tot aici, va exista un colţ de lectură cu ambient specific, deschis publicului larg.

Cărţile încă mai schimbă vieţi şi sunt principalul mijloc de educaţie în lume. Credem că aceasta se va întâmpla şi în reşedinţa judeţului Olt, la Slatina, unde s-a deschis un nou punct de lucru cu librărie şi secretariat Sola Scriptura.

Fiecare român petrece în medie peste cinci ore pe zi în faţa televizorului. Provocarea lecturii are nevoie de rugăciune, dar oamenii care deschid cărţile investesc în dezvoltare personală şi educaţie autentică. Ne bucurăm pentru faptul că librăriile noastre sunt cele mai mari librării creștine din orașele lor.


Părerea mea