[duminică, 11 octombrie]

 

 

Iată că acum – grație lui Chalmers – am învățat despre modul în care se formează obiceiurile, așa că haideți să petrecem această săptămână gândindu-ne la câteva categorii de obiceiuri bune pe care am putea să le formăm.

 

Pentru fiecare obicei rău pe care l-am deprins, să ne gândim la un obicei bun care l-ar putea înlocui. Dacă am avut succes în dezvoltarea unui obicei bun (de exemplu, legat de citit) și care a devenit mai puternic decât unul rău în același domeniu, haideți să-l împărtășim cu cei din grupă.

 

Citește Psalmii 139:14. În acest verset, psalmistul este complet uluit de cât de frumos și complex ne-a construit Dumnezeu. Crezi că printre minunile organismului uman se află și procesul electrochimic care ajută la dezvoltarea obiceiurilor bune?

 

Citește 1 Corinteni 10:31. Explică în cuvintele tale care este legătura dintre aceste versete și formarea obiceiurilor bune.

 

Prin hotărâre, perseverență și putere divină, punctele noastre slabe pot să devină în timp atuurile noastre cele mai puternice.