[marți, 4 august]

 

 

Moda se schimbă. Hainele care luna trecută erau considerate nemaipomenite astăzi sunt banale. Ești cel care dai tonul la acest capitol? Ești primul din școală care porți haine după ultima modă sau ești cel care te conformezi modei, întotdeauna obsedat să te asemeni cu ceilalți? Sau faci parte din categoria celor care poartă numai ceea ce consideră că este frumos, indiferent de hainele pe care le poartă ceilalți?

 

De ce purtăm haine la modă? Oamenilor le place să fie în ton cu ceilalți și să aibă sentimentul că fac parte dintr-un grup. Ei nu doresc să fie tachinați și luați în derâdere din cauza hainelor învechite. Dar ar trebui să se intereseze creștinul de ultimele noutăți în materie de modă?

 

Fiind urmașii lui Isus, noi știm că suntem ai Lui. Facem parte din familia lui Dumnezeu, suntem agenții Împărăției Sale. Sentimentul apartenenței nu trebuie să ne fie dat de marca unui anumit designer, ci de marca Designerului nostru, prinsă de inimile noastre. Noi suntem ai lui Dumnezeu. Dumnezeu ne-a creat, Isus ne-a mântuit, Duhul Sfânt locuiește în noi. Când ești ispitit să crezi că ești un nimeni dacă nu porți haine la modă și de firmă, nu uita că ești cineva în ochii lui Dumnezeu.