[marți, 21 iulie]

 

 

Te-ai întrebat vreodată de unde are biserica atât de multă putere să facă bine sau rău? Este vorba de influență. Unele dintre cele mai semnificative acte de bunătate au loc din cauza faptului că membrii se unesc și le slujesc altora împreună. Tot la fel, unele dintre cele mai dureroase fapte au fost săvârșite ca rezultat al comportamentului răuvoitor sau egoist al membrilor bisericii.

 

De ce exercită biserica atât de multă influență în bine sau în rău? Deoarece biserica este instrumentul ales de Dumnezeu prin care arată lumii cum este El. Un mic grup de credincioși dintr-un sat sau dintr-un orășel neînsemnat este biserica. Fie că este vorba de o comunitate mai mare sau mai mică, Dumnezeu S-a bazat pe ideea că oamenii se pot aduna laolaltă, iubindu-se unii pe alții și iubind lumea la fel ca El.

 

Deși greșim uneori, Dumnezeu Își conduce copiii cu grijă și cu toată speranța, îndemnându-i să meargă înainte, să fie și să facă ceea ce au fost destinați să facă – să schimbe lumea, om cu om. Participi și tu la această lucrare?