[joi, 11 iunie]

 

 

Ca cetățean al Împărăției lui Dumnezeu, ai acces la o perspectivă mai amplă decât cei care sunt loiali împărăției lumii acesteia. Poți privi lucrurile din această perspectivă mai vastă a dragostei altruiste a lui Dumnezeu, a dragostei care este esența întregului Univers. Fiindcă faci parte din această împărăție, înseamnă că tot ceea ce faci respectă marile porunci ale lui Dumnezeu: „Iubește pe Domnul, Dumnezeul tău, cu toată inima ta și pe aproapele tău, ca pe tine însuți.”

 

Aceasta este cheia către succes în Împărăția lui Dumnezeu. Agentului acestei împărății nu-i va trece prin minte să folosească în mod ușuratic Numele lui Dumnezeu, nu va face acuzații false împotriva altcuiva și nici nu își va dezonora părinții.

 

Dar aceste lucruri ni se par a fi anormale când nu Îl urmăm pe Isus și când nu ne lăsăm conduși de harul Său iubitor. Sarcina de a trăi o viață de dragoste altruistă într-o lume egocentrică este copleșitoare. Ești gata să răspunzi acestei provocări?

 

Pune-ți câteva ținte de gesturi altruiste pe care să le faci în zilele următoare! Chiar dacă, la început, n-o să-ți placă să „te urnești”, vei vedea că satisfacția ulterioară va fi mare.