[marți, 17 septembrie]

 

 

Lumea definește succesul prin cât de mulți bani câștigi, prin cât de mare este casa pe care o ai, cât de scumpă este mașina ta și cu ce te ocupi. Totuși Dumnezeu nu Se interesează prea mult de aceste lucruri. Când privește în jos, spre planeta noastră, El nu observă mașini strălucitoare, vile impunătoare și bancnote de câte o sută. Nu, ochiul Lui îi surprinde pe copiii Săi. El ne prețuiește nespus și lucrează zi și noapte pentru mântuirea noastră.

 

Dumnezeu ne-a chemat pe noi, creștinii, să ne alăturăm în cea mai importantă lucrare. Am primit misiunea de a merge și de a face ucenici pentru El. În cele din urmă, toate bunurile noastre materiale vor pieri și vor fi uitate pentru totdeauna. Lucrurile care contează atât de mult pentru noi – haine frumoase, mașini scumpe, imagine bună – nu vor mai avea nicio importanță. Importanți vor fi oamenii – familia noastră, prietenii, cei pe care îi iubim, vecinii și colegii de lucru. Nu dorești să îi vezi în cer pe toți oamenii de care îți pasă? Cariera numărul unu în viața noastră este conducerea oamenilor la Hristos. Folosindu-ne MODEL-ul (dacă te întrebi la ce mă refer, consultă secțiunea pentru vineri) pentru a-i aduce pe oameni la Hristos, vom găsi cu adevărat bucuria, sensul și scopul în viața noastră și vom stârni un zâmbet larg pe chipul Tatălui ceresc.

 

Gândește-te serios la ce anume ai vrea să realizezi în viață. Nu te gândi neapărat la o profesie anume. Gândește-te dincolo de profesie, la lucruri care să conteze cu adevărat și care să merite.
 
Urmărește devoționalul video, precum și alte resurse creștine, pe youtube.com/resurse