[vineri, 22 octombrie] Minunea cu imprimanta

Oh, nu, nu acum”, m-am gândit în timp ce încercam să tipăresc procesul verbal al ultimei adunări administrative a bisericii. De fiecare dată când începea să tipărească, imprimanta se închidea brusc și-mi transmitea un mesaj despre fuser, spunându-mi că ar trebui să opresc imprimanta și să o pornesc din nou.

Steve, soțul meu, urma să călătorească la Kotale în acea dimineață anume, pentru o întâlnire a comitetului bisericii, iar eu îi promisesem secretarei bisericii că voi trimite procesul verbal prin el. Dar mai mult de atât, a doua zi trebuia să scot la imprimantă materialele pentru următoarea întâlnire de studiu al cărții „Calea către Hristos” pe care o aveam cu un mic grup de etnici din Gogodala. Fără aceste materiale, nu aveam cum să ne întâlnim.

Trăind într-un loc izolat, trebuia fie să reparăm noi înșine lucrurile, fie să așteptăm până la următoarea călătorie semestrială pe care o făceam la Porto Moresby. M-am rugat chiar atunci lui Dumnezeu să mă ajute cu această problemă, dar imprimanta continua să funcționeze cu rateuri. Steve avea să meargă la întâlnirea comitetului fără procesul verbal. M-am rugat din nou și având credință că Dumnezeu voia ca noi să studiem următorul capitol și, astfel avea să facă imprimanta să funcționeze.

A doua zi dimineață, în timp ce terminam de spălat rufele, am profitat de generator ca să folosesc imprimanta. Steve umblase deja la ea ca să vadă dacă putea repara ceva, dar singurul lucru pe care a fost capabil să-l facă a fost să o curețe un pic de praf. În timp ce porneam computerul și imprimanta, m-am rugat din nou ca Dumnezeu să facă o minune de dragul grupului nostru de studiu. Ținându-mi respirația, am apăsat pe butonul imprimantei și am așteptat. Nu am primit niciun mesaj de avertizare și au început să apară paginile tipărite! Lăudat să fie Domnul! Am rămas uimită urmărind cum ies paginile una după alta, iar credința mi s-a întărit! Grupul nostru avea să audă solia a doua zi.

Steve și-a băgat capul în birou ca să vadă cum merg lucrurile și a întrebat dacă imprimanta funcționa. Am ridicat o pagină tipărită, iar el a exclamat: „Lăudat să fie Domnul!”

„Se dă marea luptă în imprimanta aceasta!” am spus.

Cred că Dumnezeu își dorește ca etnicii din Gogodala să primească solia din „Calea către Hristos”. Apostolul Ioan a scris: „Îndrăzneala pe care o avem la El este că, dacă cerem ceva după voia Lui, ne ascultă” (1 Ioan 5:14). În mod cert este după voia Lui să învățăm toți să avem o relație strânsă cu El! – de Laurie Erickson, misionar AFM în Papua Noua Guinee

Despre misiunea adventistă dincolo de frontiere

AFM (Adventist Frontier Missions) stabilește misiuni pentru plantarea de biserici adventiste indigene printre grupuri de oameni la care este greu de ajuns, lucrând exclusiv printre grupurile de oameni unde Biserica Adventistă de Ziua a Șaptea nu are încă o adunare de credincioși stabilă. În aproape 30 de ani de misiune, AFM a trimis peste 180 de misionari de carieră și aproximativ 400 de misionari pe termen scurt și studenți direct în primele rânduri. Acești misionari au slujit aproximativ 40 de grupuri de oameni în țări din întreaga lume.


CUM POȚI AJUTA


· Roagă-te: Mijlocește la Dumnezeu atât pentru misionari, cât și pentru grupurile de oameni la care este greu de ajuns


· Oferă: Sprijină un misionar cu darurile tale.


· Slujește ca misionar de carieră sau ca student misionar.


Pentru a afla mai multe despre Adventist Frontier Missions (AFM), pentru a solicita revista lunară gratuită plină cu istorisiri palpitante de pe frontul misionar și pentru a descoperi cum poți ajuta la răspândirea Evangheliei printre cei la care este greu de ajuns, vizitează „http://www.afmonline. org/”www.afmonline.org