ATÂTA BINECUVÂNTARE!

Iar a Celui ce, prin puterea care lucrează în noi, poate să facă nespus mai mult decât cerem sau gândim noi, a Lui să fie slava… în vecii vecilor!
Efeseni 3:20,21

Nu-mi mai puteam permite să-mi întrețin mașina și aveam de gând să o vând. Știam că Domnul conducea acest următor capitol al vieții mele, dar gândurile despre cum mă voi descurca cu un venit mult mai mic încă mă frământau. Creasem o foaie de calcul simplă, în care îmi scrisesem veniturile și costurile de trai. Dar, indiferent de câte ori am scanat coloanele, rezultatul era același. În plus, mecanicul îmi confirmase cu doar câteva zile înainte că motorul se stricase. Nu-mi puteam permite să îl repar. Vânzarea nu m-ar fi ajutat prea mult. În cel mai bun caz, aș fi putut obține câteva sute de lire de la un comerciant de piese de schimb.

În mod inexplicabil, la două zile după ce am plecat de la mecanic, mașina a început să funcționeze perfect. În acea zi, am condus până la birou și am parcat în locul meu obișnuit de pe stradă. Ora cinci a venit și apoi a trecut. În timp ce continuam să lucrez la calculator, s-a lăsat întunericul. Știam că urma să mă mut în șase zile și voiam să finalizez proiectul meu actual până atunci.

„Bang!” S-a auzit un zgomot puternic afară și m-am speriat. M-am ridicat să mă uit pe fereastră și am ascultat și alte zgomote, dar nu am mai auzit niciunul. Am ridicat din umeri și m-am întors la lucru.

Când am ajuns acasă în acea seară, am luat o cină rapidă și m-am dus la culcare. În dimineața următoare, când am pășit pe alee, am înțeles imediat zgomotul puternic pe care îl auzisem la serviciu. De-a lungul părții șoferului mașinii mele, era o tăietură teribilă. Metalul era zdrențuit și sfâșiat. Chiar și rezervorul de benzină fusese avariat. Cu toate acestea, condusesem spre casă cu o seară înainte și nu observasem.

Am sunat asiguratorii, care, după ce mi-au cerut să descriu daunele, m-au asigurat că, din cauza vechimii vehiculului, acesta va fi clasificat ca fiind radiat. Mi-au oferit o sumă de 1.600 de lire sterline pentru o despăgubire imediată. În douăzeci de minute, banii erau în contul meu. Trei zile mai târziu, au ridicat mașina.

„Îți mulțumesc, Îți mulțumesc, Doamne!”, am repetat cuvintele la nesfârșit. Dumnezeu are grijă de toate micile detalii, ușurându-mi grijile și calmându-mi neliniștile. A Lui să fie slava, amin!

autor: Avery Davis


Cursuri pentru sănătate spirituală SOLASCRIPTURA.RO

Urmărește devoționalul video, precum și alte resurse creștine, pe youtube.com/resurse

Gândul de dimineață a fost preluat de pe devotionale.ro.