ÎNTR-O MISIUNE

Am auzit glasul Domnului întrebând: „Pe cine să trimit și cine va merge pentru Noi?” Eu am răspuns: „Iată-mă! Trimite-mă!” 
Isaia 6:8

Întâlnirea de rugăciune era în desfășurare și sora Dee a început să depună mărturie. Ea primise mai multe amenzi de circulație prin poștă.

– Dragă, ai acumulat atât de multe amenzi, încât, dacă poliția te oprește din nou și nu le-ai plătit, te pot aresta, i-a explicat soțul meu.

– Mă duc la închisoare, a răspuns ea.

– Nu există niciun motiv pentru care să fii arestată. Avem suficienți bani pentru a acoperi aceste amenzi. Le voi plăti eu pentru tine, a pledat el.

Fără ca eu să știu, fiul nostru asculta și a spus cu voce tare:

– Mă voi duce să le plătesc eu acum.

– Nu vreau ca niciunul dintre voi să le plătească pentru mine, a răbufnit ea. Nu am de gând să le plătesc. O să mă duc la închisoare. Vreau să-mi aduceți Biblia, niște ghiduri de studiu și niște broșuri. Deținuții trebuie să audă despre dragostea lui Isus, iar eu am de gând să le spun!

Din întâmplare, sora Dee a fost oprită de un ofițer de poliție la scurt timp după aceea și escortată la închisoare. După ce a fost înregistrată, a fost plasată în celula de detenție generală. Unul dintre ofițerii de corecție a observat că zona în care fusese plasată sora Dee era brusc liniștită. Sora Dee se bucura de atenția fiecărei deținute. Acestea stăteau în semicerc cu fața la ea, ascultând cu atenție în timp ce le vorbea despre dragostea lui Isus.

Ofițerul și-a informat rapid superiorul despre acest lucru, iar acesta a fost instruit să îl sune imediat pe soțul ei pentru a veni și a o lua acasă.

Când sora Dee a aflat că va fi eliberată, a început să protesteze.

– Dar eu sunt vinovată, a strigat ea. Nu mi-am plătit amenzile. Nici măcar nu am șansa de a petrece noaptea aici!

– Datoria ta a fost achitată. Nu ne mai datorezi nimic.

Misiunea ei fusese îndeplinită. Acum, am auzit de câțiva oameni care au fost dați afară din diverse locuri, dar nu am auzit niciodată de cineva care să fie dat afară din închisoare. Dacă Dumnezeu ar întreba astăzi: „Pe cine să trimit?”, care ar fi răspunsul tău? Ai spune: „Iată-mă, trimite-mă!”?

autor: Cora A. Walker


Cursuri pentru sănătate spirituală SOLASCRIPTURA.RO

Urmărește devoționalul video, precum și alte resurse creștine, pe youtube.com/resurse

Gândul de dimineață a fost preluat de pe devotionale.ro.