MIRACOL PE MUNTE

Căci El va porunci îngerilor Săi să te păzească în toate căile tale.
Psalmii 91:11

Am trăit multe miracole în viața mea, dar cel mai clar a avut loc în timp ce făceam o excursie cu snowmobilul cu prietenii pe Muntele Shasta, California, Statele Unite. Am condus de-a lungul liniei electrice pe munte, deoarece copacii fuseseră curățați și a fost o plimbare minunată. Fiica noastră de trei ani a mers cu mine pe snowmobil și ne-am simțit minunat. Pe măsură ce urcam mai sus pe munte, traseul devenea mai complicat, așa că l-am rugat pe soțul meu să o ia pe snowmobilul său.

Când am ajuns în vârful uneia dintre multele coline de pe munte, zăpada s-a împrăștiat sub snowmobilul meu și am zburat direct de pe munte, prin aer! M-am ținut de snowmobil cu ambele mâini. Corpul meu nici măcar nu mai atingea scaunul, iar picioarele îmi zburau în spate. Am aterizat pentru scurt timp la următorul nivel al muntelui și am zburat de pe acel terasament, având aer, până când am ajuns la următorul terasament. Îmi amintesc că nu m-am simțit speriată. Singurul gând pe care l-am avut a fost: Așa trebuie să te simți când mori.

În drum spre următoarea cornișă, am văzut un copac uriaș care se profila în fața mea și mă îndreptam direct spre el! Apoi, am simțit că cineva îmi împinge umărul stâng și am zburat de pe snowmobil într-o parte, aterizând în zăpada moale. Snowmobilul, acum gol, s-a izbit puternic de copac. Eram uimită și am rămas nemișcată, gândindu-mă la ceea ce abia se întâmplase, reluând totul în mintea mea oarecum amețită.

Unul dintre prietenii noștri, care se afla în vârful de unde am zburat de pe munte, a fost martor la tot ce s-a întâmplat. L-am auzit plângând pentru că era sigur că am murit. Am strigat la el că sunt bine, iar el mi-a spus să nu mă mișc. El este chirurg ortoped și a coborât muntele cât a putut de repede ca să mă consulte. În mod miraculos, eram bine, cu excepția umărului stâng, care mi-a amintit de locul în care îngerul meu păzitor m-a împins de pe snowmobil și mi-a salvat viața.

Sunt recunoscătoare că soțul meu a avut-o pe fiica mea pe snowmobilul său. Știam că Dumnezeu a salvat-o și pe ea. Un dublu miracol!

autor: Dixie Lysinger


Cursuri pentru sănătate spirituală SOLASCRIPTURA.RO

Urmărește devoționalul video, precum și alte resurse creștine, pe youtube.com/resurse

Gândul de dimineață a fost preluat de pe devotionale.ro.