DULAPUL PENTRU DOSARE

De altă parte, ştim că toate lucrurile lucrează împreună spre binele celor ce iubesc pe Dumnezeu, şi anume, spre binele celor ce sunt chemaţi după planul Său.
Romani 8:28

În 2020, întreaga lume s-a confruntat cu virusul COVID-19, care a cauzat multe decese și concedieri. Din cauza acestei situații, poziția mea de la locul de muncă a fost eliminată și am avut opțiunea să mă pensionez. Am fost foarte fericită și am știut că Dumnezeu călăuzea lucrurile.

Pentru că nu mai mergeam la muncă în fiecare zi, am vrut să îmi aranjez un birou acasă și să am toate lucrurile organizate, în special actele. Într-o zi, căutam să cumpăr online un fișet cu două sertare și roți și m-am bucurat să găsesc unul la reducere. Am făcut comanda imediat. Am primit un e-mail de confirmare de la companie, care mă informa că fișetul va fi livrat în trei zile.

După trei zile, am primit un alt e-mail de la companie, anunțându-mă că livrarea va fi întârziată cu alte două zile. Am așteptat răbdătoare și, după zece zile, am încercat să sun la serviciul clienți pentru a afla care era cauza întârzierii. Spre frustrarea mea, nu am putut vorbi cu nimeni la telefon, nici nu am primit vreun răspuns pe e-mail. De fiecare dată când scriam un e-mail, primeam un răspuns standard, spunându-mi că mă vor contacta în decurs de trei zile lucrătoare; însă nimeni nu mi-a răspuns. Până la urmă, mi-am pierdut răbdarea și am scris un e-mail serios, cerându-le să îmi anuleze comanda și să îmi returneze banii. Doar după ce am făcut asta am primit un răspuns de la cineva care mi-a returnat banii. M-am liniștit și I-am mulțumit lui Dumnezeu că mă ajutase să îmi recuperez banii.

Când încă speram că voi primi fișetul, am coborât într-o zi la subsol și am observat imediat un dulap din metal cu roți stând în colțul camerei, pe care nu îl observasem de ani de zile. Când l-am scos la vedere, mi-am dat seama că este fișetul perfect de care aveam nevoie! Am fost încântată și I-am mulțumit lui Dumnezeu că întârziase livrarea; am fost recunoscătoare că nu a trebuit să cheltuiesc bani în mod nenecesar.

Această experiență mi-a încurajat credința și mi-a reamintit că, indiferent de ceea ce se întâmplă în viețile noastre, Dumnezeu întotdeauna conduce lucrurile spre binele nostru. Întotdeauna încrede-te în Dumnezeul nostru iubitor, pentru că El te iubește și se va îngriji de toate nevoile tale.

autor: Stella Thomas


Cursuri pentru sănătate spirituală SOLASCRIPTURA.RO

Urmărește devoționalul video, precum și alte resurse creștine, pe youtube.com/resurse

Gândul de dimineață a fost preluat de pe devotionale.ro.