CU DOUĂ MINUTE ÎNTÂRZIERE – PREA TÂRZIU

Cheamă-Mă, şi-ţi voi răspunde şi îţi voi vesti lucruri mari, lucruri ascunse, pe care nu le cunoşti.
Ieremia 33:3

În acea zi i-am spus fiului meu: „Trebuie să tundem gazonul, a crescut prea mult.” Și am continuat: „L-am căutat pe Tony ca să văd dacă nu este plecat în vreo cursă și este disponibil să ne ajute cu treaba aceasta.” Apoi m-am îndreptat spre telefon, gândind că, dacă o sun pe mama lui, voi afla dacă el este disponibil. Când conexiunea telefonică s-a realizat, spun:

– Bună, Muriel! Sunt Muriel din McBride (așa glumim noi, având același prenume). Spune-mi, te rog, cum să iau în legătura cu Tony? Îl sun de trei zile pe numărul lui de telefon și nu răspunde nimeni.

Atunci, ea mi-a răspuns:

– Nu ai auzit ce i s-a întâmplat?

Îi spun că nu auzisem. Iar ea continuă:

– Este internat în Spitalul „Prince George”.

– Cum? am exclamat eu șocată. Ce s-a întâmplat? S-a accidentat în timp ce tundea undeva iarba sau când căra bușteni cu camionul lui? am întrebat eu îngrozită.

Mama lui mi-a răspuns tristă:

– Nimeni nu știe cum s-a întâmplat accidentul cu mașina de tuns iarbă. La scurt timp după accident, un muncitor din preajmă a văzut că ceva era în neregulă, a alergat la el și a oprit motorul. Apoi s-a străduit să oprească fluxul de sânge. Ajutat de alți oameni, l-a dus în grabă la spitalul din oraș, unde doctorul i-a pus un garou pentru a opri sângerarea de la brațul stâng. Apoi a fost dus în grabă la Spitalul „Prince George”, aflat la 190 de kilometri depărtare. Acolo a primit peste treizeci de unități de sânge pentru a fi ținut în viață. Pierduse atât de mult sânge, încât medicul a spus că, dacă întârzia doar două minute, ar fi fost prea târziu ca să-l salveze. Tony înțelesese că Dumnezeu îi salvase viața cu două minute mai devreme.

I-am spus atunci lui Muriel:

– Eu și Mark vom merge vineri la Spitalul „Prince George”. Îi vom face o vizită lui Tony și ne vom ruga pentru el.

Joi, am făcut tot ce am avut plan. Apoi, vineri ne-am dus să-l vizităm pe Tony. Atunci am observat că brațul lui stâng era de fapt un ciot bandajat. El este dreptaci, ceea ce constituie o binecuvântare. În plus, a putut primi o proteză.

Recent am auzit că Tony poate să conducă din nou camionul. Este optimist și își face planuri de viitor. Dumnezeu aude și răspunde rugăciunilor noastre.

Muriel Heppel


Cursuri pentru sănătate spirituală SOLASCRIPTURA.RO

Urmărește devoționalul video, precum și alte resurse creștine, pe youtube.com/resurse

Gândul de dimineață a fost preluat de pe devotionale.ro.