FĂ-O BINE!

Orice faceți să faceți din toată inima, ca pentru Domnul, nu ca pentru oameni, ca unii care știți că veți primi de la Domnul răsplata moștenirii. Voi slujiți Domnului Hristos.
Coloseni 3:23,24

Recent am avut ocazia să fac un lucru pentru care rar îmi fac timp: să îmi fac manichiura și pedichiura în același timp. M-am gândit cam între ce ore ar fi deschis salonul și am mers atunci. Spre dezamăgirea mea, ambele saloane (aceiași proprietari) erau încă închise. Știam că mai era încă un salon nu foarte departe, așa că am mers acolo cu mașina.

Am ajuns la acel salon în același timp cu personalul. Toate angajatele erau ocupate să facă curățenie în salon, și eu eram singura clientă ajunsă acolo. Le-am spus ce îmi doream, și m-au repartizat la cineva în timp ce toate celelalte și-au continuat treaba. După ce au terminat, fiecare s-a așezat și aproape toate erau cu telefonul în mână. În afară de o doamnă. Ea exersa cum să aplice lac de unghii folosind capacul de la o sticluță de lac ca unghie „de probă”.

Fiind singura clientă din salon, doamna de la manichiură mi-a acordat mai mult timp. În tot acest timp continuam să mă uit la cealaltă doamnă care exersa. Am fost fascinată de cât de mult timp și-a luat pentru a-și perfecționa arta. După ce a terminat de exersat pe capacul sticluței, a chemat o colegă și a exersat dându‑i ei unghiile cu ojă. Privind-o exersând, mi-au venit în minte textele din Coloseni 3:23,24: „Orice faceți să faceți din toată inima… Voi slujiți Domnului Hristos.” Multă vreme după ce am plecat, mintea mea a rămas impresionată de dedicarea pe care am văzut-o la acea doamnă care exersa. Era nouă în meseria pe care o făcea? Nu am idee. În orice caz, sârguința ei mi-a atras atenția.

Mă rog ca orice aleg sau sunt chemată să fac, să perseverez cu o atenție și o hotărâre care să fie pe plac Tatălui.

Tată ceresc, uneori Tu ai cerut de la noi lucruri simple și noi credem că sunt prea simple și nu vrem să depunem tot efortul. Ajută-ne să ne dăm seama că înainte de a ne fi date lucruri mari și complicate, noi trebuie să ne dovedim capabile să respectăm instrucțiunile simple. Ajută-ne să fim credincioase și sârguincioase în tot ce facem.


Cursuri pentru sănătate spirituală SOLASCRIPTURA.RO

Urmărește devoționalul video, precum și alte resurse creștine, pe youtube.com/resurse

Gândul de dimineață a fost preluat de pe devotionale.ro.