CUTIA MEA CU RUGĂCIUNI

Tot ce veți cere cu credință, prin rugăciune, veți primi.
Matei 21:22

Dintotdeauna, întâlnirile anuale pentru femei au fost o binecuvântare pentru mine. Totuși, într-un an, sesiunea de după-amiază la care am ales să particip a fost deosebită. Subiectul acelei sesiuni a fost rugăciunea, în special cum să folosești cutia cu rugăciuni. Sora mea în Hristos, care conducea această sesiune uimitoare, ne-a împărtășit experiența ei în folosirea cutiei cu rugăciuni. Rugăciunile ei au avut ca rezultat minuni și multe alte răspunsuri la cererile de rugăciune. Mi-am luat „kitul începătorului”, știind că noua mea cutie pentru rugăciuni urma să îmi înlocuiască avizierul pentru rugăciuni pe care îmi puneam toate cererile. În călătoria mea zilnică în rugăciune, în mod obișnuit mergeam la avizierul meu, pe care aveam și bilețele adezive, și adăugam tot mai multe cereri pentru rugăciune.

Ziua următoare, după ce m-am întors acasă de la întâlnirea femeilor, eram hotărâtă să merg la un magazin de bricolaj pentru a-mi cumpăra o frumoasă cutie pentru rugăciuni. Îmi parcam mașina și în suflet aveam dorința de a o întâlni pe cea care a prezentat seminarul despre cutia pentru rugăciuni pentru a mă duce direct la secțiunea în care puteam găsi o cutie. La urma urmei, locuiam în același oraș, dar rareori se întâmpla să ne întâlnim.

Am intrat în magazin și am încercat să alung această dorință din mintea mea. Totuși, mi-am dat seama că inconștient mă uitam după oameni în loc să caut o cutie. La un moment dat chiar am făcut un pas în spate pentru a mă uita mai bine la o persoană care semăna cu acea soră. Dar nu era ea. Așa că am căutat un angajat de la magazin care să mă ajute să găsesc o cutie mică, decorativă. Mergeam către un raion mai din spate, când m-am întors dintr-odată și m-am uitat în urma mea. Acolo, la capătul raionului, am văzut-o pe sora mea în Hristos. Am strigat-o pe nume. Ea m-a salutat și i-am explicat că Dumnezeu mă călăuzise să o găsesc. El auzise umila mea rugăciune și dorința inimii mele pentru a putea să o văd astfel încât ea să mă ajute să găsesc o cutie de rugăciune. Fericită, ea m-a condus la secțiunea unde erau cutiile și m-a ajutat să aleg una. Foarte entuziasmate am făcut o poză cu întâlnirea noastră.

Acasă am mutat bilețelele adezive pentru rugăciuni și laude în noua cutie, unde puteam să și notez data în care am primit răspuns la rugăciuni. Aceasta este legătura mea cu Tatăl ceresc pentru ceilalți și pentru mine. Dumnezeu cunoaște dorințele inimii noastre. Ce binecuvântare să știi că El răspunde la cele mai simple rugăciuni! El știe cât de importante sunt pentru noi și, în consecință, pentru El.


Cursuri pentru sănătate spirituală SOLASCRIPTURA.RO

Urmărește devoționalul video, precum și alte resurse creștine, pe youtube.com/resurse

Gândul de dimineață a fost preluat de pe devotionale.ro.