Adresa greșită?

De altă parte, ştim că toate lucrurile lucrează împreună spre binele celor ce iubesc pe Dumnezeu, şi anume spre binele celor ce sunt chemaţi după planul Său. – Romani 8:28

Am vrut să îi ofer prietenului şi terapeutului meu, Martin Iverson, un cadou cu ocazia sărbătorilor de iarnă – un coş cu fructe pentru familia lui numeroasă. Am completat cu mare atenţie formularul dintr-un catalog care oferea coşuri mari cu fructe ce urmau să fie livrate în săptămâna premergătoare sărbătorilor. Am folosit adresa de la locul de muncă a prietenului meu, de pe cartea de vizită, pentru că nu aveam adresa lui de acasă.

A trecut termenul livrării şi nu am auzit ca Martin să fi primit coşul. În cele din urmă, vineri, l-am sunat să îl întreb dacă primise darul meu.

Nu îl primise.

Am sunat la firmă. Cineva de la firmă mi-a spus că pachetul urma să fie livrat în ziua următoare. I-am explicat faptul că sâmbăta clinica era închisă. Persoana mi-a sugerat să îi spun lui Martin să ia el personal pachetul de la poştă.

Foarte supărată, l-am sunat şi i-am spus că pachetul lui cu produse perisabile urma să fie livrat cu patru zile întârziere, pentru că poşta va fi închisă luni şi clinica, marţi.

Câteva ore mai târziu am primit din partea lui Martin un e-mail care exprima biruinţa: „L-am primit!”

Mi-a explicat că greşisem adresa clinicii. Adresa pe care o scrisesem eu era de la biserica unde mama lui obişnuia să cânte la pian pentru serviciile de duminica. La destinatar am scris: „Pentru familia Iverson”, aşa că cei de la biserică au presupus că pachetul era pentru mama prietenului meu şi i l-au dus ei. Ea a adus coşul cu fructe cu ea la cina de vineri seara şi familia lui Martin s-a bucurat de fructe proaspete de Crăciun.

Dumnezeu a ştiut că fructele nu ar fi ajuns la destinaţie la timp pentru Crăciun. De aceea El a permis să greşesc un număr când am copiat adresa clinicii de pe cartea de vizită. Numărul greşit a făcut ca darul meu cu fructe perisabile să fie livrat la câteva numere depărtare. Mama lui Marin l-ar fi primit la timp pentru ca familia să se bucure de cadoul lor.

Dumnezeu Se îngrijeşte de lucrurile mărunte în viaţă. Când ne predăm viaţa Lui, El Se îngrijeşte de acele lucruri nesemnificative care contribuie la fericirea şi bunăstarea noastră.

Darlenejoan McKibbin Rhine


Cursuri pentru sănătate spirituală SOLASCRIPTURA.RO

Urmărește devoționalul video, precum și alte resurse creștine, pe youtube.com/resurse

Gândul de dimineață a fost preluat de pe devotionale.ro.