Potop de binecuvântări

I se va da pâine, şi apa nu-i va lipsi. – Isaia 33:16

„Nu vei ajunge prea departe în viaţă – de fapt, nu vei ajunge nicăieri – dacă te căsătoreşti cu un pastor”, m-au şicanat prietenele mele când le-am dat invitaţia la nuntă.

Au trecut unsprezece ani frumoşi şi minunaţi de când m-am căsătorit cu un pastor. Vreau să vă spun că nu am regretat niciodată, nici chiar pentru o clipă, faptul că am rămas neclintită în decizia mea.

Călătoria vieţii te mai poartă şi prin furtuni, dar şi acestea sunt frumoase când ştii că te afli în locul în care Dumnezeu vrea să fii şi cu persoana la care El te-a condus. Am avut parte de binecuvântări minunate din partea Domnului de când m-am căsătorit cu un slujitor al Lui. Aş vrea să îţi povestesc doar una din minunatele experienţe avute.

Într-o zi, fiul meu de trei ani mi-a cerut un măr. Bineînţeles, nu avea de unde să ştie că, fiind sfârşitul lunii, de-abia mai aveam bani pentru cele strict necesare.

Mi-am verificat din nou poşeta şi am constatat că era goală, cum de altfel şi bănuiam. Aşa că am înălţat o rugăciune în taină: „Doamne, Tu eşti Susţinătorul nostru şi cer împlinirea făgăduinţei Tale din Psalmii 34:10, unde mă asiguri că, deşi leilor le este foame pentru că nu au hrană, mie nu îmi va lipsi niciun lucru bun dacă Te caut pe Tine. Te rog să trimiţi nişte mere pentru băiatul meu!”

În acea seară când am mers la biserică, unul dintre membri a venit la mine după program şi mi-a dat un coş plin cu kiwi, portocale, banane, căpşuni şi – mere! În acea zi când a făcut cumpărăturile, simţise îndemnul să ne ia şi nouă câte ceva.

Am fost copleşită, deoarece eu îi cerusem lui Dumnezeu doar mere. Totuşi, Dătătorul oricărui dar bun ne-a binecuvântat din belşug cu tot felul de fructe. Nu pot să nu Îi mulţumesc.

Cu siguranţă slujim unui Dumnezeu viu, care este interesat personal de bunăstarea fiecărui om de pe pământ. Eu am aflat şi am acceptat un mare adevăr: când sunt credincioşi în slujba Sa, Dumnezeu Se îngrijeşte de copiii Săi şi niciodată nu îi dezamăgeşte. Bunătatea Lui este veşnică şi credincioşia Lui se reînnoieşte în fiecare dimineaţă.

Tată din cer, fără prezenţa Ta În viaţa noastră nu putem face nimic. Te rog, ajută-ne să nu uităm că Tu eşti întotdeauna aproape pentru a ne împlini nevoile de astăzi!

Esther Synthia Murali

Cursuri pentru sănătate spirituală SOLASCRIPTURA.RO

Urmărește devoționalul video, precum și alte resurse creștine, pe youtube.com/resurse

Gândul de dimineață a fost preluat de pe devotionale.ro.