Mâine,  28 octombrie 2017 este Ziua Sola Scriptura. Ca de obicei, punem la dispoziție resurse video motivaționale pentru organizarea acestui eveniment (filmuleț cu mărturii -35 de minute).  Materialele pentru ziua Sola sunt gata: le găsiți în secțiunea video a aplicației noastre sau pe solascriptura.ro (click pe banner-ul din prima pagină) și pe resurse.adventist.pro.

În cadrul proiectului misionar național ”Fii unul din cei 7000” comitetul Uniunii a fixat pentru data de 28 octombrie o colectă specială pentru noua platformă misionară solascriptura.ro –  fiind prima ocazie când Sola beneficiază de o colectă specială; banii vor fi investiți în lucrarea sola pe internet, proiect ce reprezintă prioritatea nr. 1 pentru Sola în următoarea perioadă. De asemenea evenimentul poate fi corelat și cu comemorarea celor 500 de ani de la reforma protestantă..

Vă rugăm să rezervați în programul bisericilor dumneavoastră spațiu pentru 28 octombrie – Ziua Sola Scriptura si sa programați prezentarea materialului pe care vi-l punem la dispoziție. La finalul prezentării pot fi distribuite resurse misionare Sola specifice pentru implicarea membrilor în misiune: pliante, calendare, Gândul de dimineață.

Rezervarea creează evenimentul.

Mulțumim maxim.

Liviu Stănescu

 

P.S. Dacă în anumite biserici programul nu se poate desfășura, vă rugăm să vă asigurați că materialele vor fi prezentate sabatul viitor.


Părerea mea