[marți, 7 mai]

 

 

La început, când ești doar tu cu Dumnezeu, ți se pare ciudat. Este normal, însă oricine rămâne pe loc suficient timp, descoperă curând că, la o lungime de braț, se află o fântână de bucurie pentru cei care așteaptă liniștea.

 

Ești prea ocupat? Află cât de ocupat era Isus, din Marcu, capitolul 1. Întregul capitol este o cursă grăbită de lucruri urgente, făcute până noaptea, târziu. Însă El Se scoală din pat înainte de răsăritul soarelui, pentru că, mai mult decât de somn, are nevoie să-Şi odihnească spiritul în mâinile Tatălui. Cumva, în clipele acelea, El primește un mesaj de la Dumnezeu și, pe agenda de zi, este notat următorul sat, în care așteaptă o lucrare de făcut.

 

Să vorbim pe șleau: timpul petrecut cu Dumnezeu este un privilegiu de preț. Ai nevoie de motive? Ce obstacole te împiedică? Câteva minute de televizor? Un telefon ce poate fi încheiat cu cinci minute mai devreme? Un e-mail în minus? Cum ar arăta biserica noastră dacă adolescenții ar ataca în loc să se retragă? Imaginează-ți o întreagă generație de adolescenți care s-ar dărui cu totul lui Isus, rupând clipe din viața agitată pentru a lua legătura cu Cel care le-a pregătit viața veșnică. Aceasta nu înseamnă retragere, ci atac în toată forța!

 

Notează 3 idei de lucruri pe care ar trebui să le faci pentru a-i ajuta pe colegii de grupă să devină proactivi, implicându-se în viața și misiunea bisericii.