Ce legătură are cu mine?

 

În biserica rămăşiţei este nevoie de fiecare membru, de toate capacităţile şi talentele. Este nevoie de oameni care să ştie să vorbească în public, de oameni în stare să ofere hrană şi adăpost celor în nevoie, de oameni care să-i poată învăţa pe copii din Biblie etc. Toate acestea la un loc se cheamă „misiune” – misiunea bisericii.

 

Dar rămăşiţa are şi misiunea de a creşte şi de a se întări. Ea este vie, creşte şi aduce rod. Dumnezeu îi poate mântui pe oameni şi fără ajutorul nostru, dar orice adevărat urmaş al lui Hristos nu poate sta degeaba. Oricine este plin de iubirea lui Hristos nu poate să o ţină ascunsă, ci va găsi o cale de a o împărtăşi altora.

 

Dacă nu ne facem partea în misiunea încredinţată rămăşiţei, nu înseamnă că numărul celor mântuiţi va fi mai mic. Dumnezeu are nenumărate căi de a-i aduce pe oameni la Sine, dar, nelucrând, noi ne lipsim singuri de binecuvântările pe care le-am avea dacă am lucra pentru alţii. Dumnezeu ne iubeşte şi tot ce primim de la El ne ajută să fim mai buni, dar şi să îi ajutăm pe alţii, să-i încurajăm şi să-i sprijinim.

 

Fă o listă cu lucrurile pe care ai putea să le faci pentru cei din jurul tău, în mod voluntar, în spiritul misiunii pe care o are biserica rămăşiţei.


Părerea mea