Iată părerea mea

 

Balaurii au fost întotdeauna descrişi ca fiind nişte fiinţe de temut, cu colţi ascuţiţi şi gheare puternice. Şi Biblia vorbeşte despre balauri şi şerpi. Satana este numit „balaurul cel mare”, „şarpele cel vechi”  (Apocalipsa 12:9). Cu cât revenirea lui Isus este mai aproape, cu atât Satana este mai înverşunat, iar atacurile sale sunt mai puternice ca oricând. El încearcă să-i amăgească şi să-i ducă la pieire pe cât mai mulţi. Din nefericire, reuşeşte adesea. Cu toate acestea, şi în aceste ultime zile vor exista oameni care Îi vor rămâne credincioşi lui Dumnezeu. Ei formează rămăşiţa şi sunt ţinta specială a atacurilor lui Satana, dar şi obiectul special al iubirii, grijii şi ocrotirii lui Dumnezeu.

Dacă vrem să Îi slujim lui Dumnezeu, diavolul va încerca să ne împiedice. Dar nu trebuie să ne temem. Dumnezeu va fi cu noi.

Este mai uşor să asculţi de Satana decât să-L urmezi pe Dumnezeu? Justifică-ţi răspunsul.

Sunt momente în viaţă când, dacă decizi să asculţi de Dumnezeu, cei din jurul tău vor râde pe seama ta sau te vor considera o persoană ciudată. În astfel de situaţii, este important să îţi aminteşti că şi Isus a avut momente când nu a fost înţeles de cei din jur, când a fost ignorat, batjocorit sau ironizat din cauza a ceea ce credea şi spunea. Cu toate acestea, ştiind că tu eşti de partea Împăratului universului, vei găsi puterea de a merge mai departe.

Viaţa veşnică este mai importantă decât faptul de a obţine aprobarea oamenilor.


Părerea mea