[Joi] 14 Februarie

 

 

Toți aud voci! Nu, nu suntem toți nebuni. Însă tindem să devenim ceea ce ascultăm. Dacă ai impresia că Dumnezeu îți ascultă rugăciunile numai când te porți frumos, atunci nu-L auzi prea bine. Dacă te gândești că singura modalitate de a „fi cu adevărat cineva” este să te faci remarcat, atunci nu-L auzi pe Dumnezeu. Dacă ce gândesc alții despre tine te întărește sau te doboară, atunci înseamnă că asculți pe altcineva decât pe Dumnezeu.

 

Dumnezeu a vorbit. El a declarat că ești nu doar valoros, ci prețios. El a anunțat public poziția ta onorabilă de copil al Său. Viitorul tău este sigur dacă dorești să fii numit copilul Său. Lasă-te numit împreună cu mulți alții care se înscriu pentru Împărăția lui Dumnezeu. Cei care simt cu adevărat bucuria deplină sunt cei care fac un pas înainte ca agenți de schimbare în mediul lor. Ei sunt termostate, nu doar termometre! Nu este întotdeauna ușor, dar aceasta face diferența. Tu ce alegi?

 

O viață nouă în Hristos înseamnă întotdeauna schimbare. Nu e posibil să te apropii de Hristos și să rămâi același. Hristos te transformă, îți înnoiește inima și gândirea și te așează pe un drum nou. Scrie mai jos câteva lucruri care, în opinia ta, se schimbă în viața unui om când se predă pe sine lui Hristos!