RĂSPUNSUL LUI DUMNEZEU LA STRIGĂTUL INIMII MELE

Tu ești ocrotirea mea, Tu mă scoți din necaz, Tu mă înconjori cu cântări de izbăvire.
Psalmii 32:7

De mulți ani sufăr de o afecțiune cardiacă. În plus, am și probleme cu rinichii și mă lupt cu diabetul. Într-o zi, cu câțiva ani în urmă, în timp ce mă plimbam, mi-am întins cumva un mușchi la genunchiul drept. A fost foarte dureros și am căzut la pământ. Am zăcut acolo o vreme, până când un cuplu a trecut pe lângă mine și m-a ajutat. M-au ridicat și m-au ajutat să mă așez. Apoi, domnul l-a sunat pe soțul meu la serviciu, iar acesta a venit și m-a dus acasă. Nu puteam să merg și nici nu puteam să pun greutate pe piciorul rănit.

Soțul meu m-a dus apoi la spital. O asistentă mi-a făcut o mulțime de teste, iar medicul m-a trimis să mi se facă mai multe radiografii la ambele picioare. Apoi am fost trimisă la un medic ortoped, care m-a informat că va trebui să mă supun unei operații de înlocuire a articulației din cauza artritei grave pe care o am la ambii genunchi. Chiar nu am vrut să mă operez și i-am spus doctorului că doctorul Isus va rezolva artrita din genunchi – la timpul Său. Au trecut mai bine de șapte ani și nu am avut nevoie de operația de înlocuire a genunchiului. Dumnezeul meu nu numai că este bun, dar este și mare. Pot să văd mâna Lui ghidându-mi viața și sunt atât de recunoscătoare!

M-am rugat ani de zile în legătură cu afecțiunea mea cardiacă. Într-o noapte, am avut palpitații puternice ale inimii. Erau atât de grave, încât nu eram sigură că voi trece peste noapte. M-am întins în pat și m-am rugat încă o dată la doctorul Isus – și palpitațiile s-au oprit. A trecut acum mai bine de un an de când Domnul mi-a vindecat inima. Nu știu când sau cum a făcut-o, dar sunt sigură că a făcut-o.

Prietenii mei, nu cunoaștem toate motivele pentru care Dumnezeu alege să ne conducă în felul în care o face. Eu pot doar să vă împărtășesc experiențele mele și să vă spun ce a făcut El pentru mine. Știm însă că ne putem încrede în Dumnezeul nostru pentru a face ceea ce este mai bine pentru noi. El ne iubește. Vreau să vă încurajez să vă încredeți în El. Ceea ce a făcut El pentru mine poate face și pentru voi.

„Gustați și vedeți ce bun este Domnul! Ferice de omul care se încrede în El!” (Psalmii 34:8).

autor: Salome Jacobs-Watts


Cursuri pentru sănătate spirituală SOLASCRIPTURA.RO

Urmărește devoționalul video, precum și alte resurse creștine, pe youtube.com/resurse

Gândul de dimineață a fost preluat de pe devotionale.ro.