MIRACOLUL LUI CARLENE

Domnul este Păstorul meu: nu voi duce lipsă de nimic.
Psalmii 23:1

Cu câțiva ani în urmă, după ce fiica noastră tocmai începuse școala postuniversitară, Dumnezeu i S-a revelat într-un mod remarcabil. Banii erau puțini și am încurajat-o să solicite ajutor financiar. Ea a făcut-o cu reticență, deoarece nu credea că se va califica.

Într-o joi dimineață, ea a sunat pentru a ne spune că are nevoie de 6.000 de dolari până marțea următoare pentru a se înscrie în semestrul următor. În calitate de părinți care s-au bazat întotdeauna pe Dumnezeu pentru a le împlini nevoile, soțul meu și cu mine ne-am rugat lui Dumnezeu pentru ea. Totuși, a fost vizibil faptul că soțul meu nu a fost tulburat de gândul că aveam foarte puțin timp la dispoziție pentru a găsi fondurile și nici nu aveam vreo idee unde să le găsim.

Chiar a doua zi, în jurul orei 15:00, Carlene a sunat pentru a spune că are vești bune de împărtășit. Trecuse cu câteva minute mai devreme pe lângă biroul de asistență financiară din campus, când ofițerul de asistență financiară a strigat-o și i-a spus că au găsit ceva pentru ea. I s-a spus că a primit o bursă care îi va acoperi cheltuielile nu numai pentru semestrul următor, ci și pentru vară.

În acea seară de vineri, altarul familial a fost plin de expresii de recunoștință și laudă la adresa lui Dumnezeu pentru dragostea Sa minunată, care a oferit atât de generos pentru fiica noastră și, mai mult decât orice altceva, pentru că S-a făcut real pentru ea pe drumul ei de credință.

De la acea experiență, fiica noastră a dovedit de multe ori credincioșia lui Dumnezeu în eforturile ei academice și personale și cred că devine mai puternică din punct de vedere spiritual din cauza a ceea ce a făcut pentru ea minunatul nostru Dumnezeu.

Cum crește credința cuiva? Prin exercițiu constant. Mă rog ca și credința lui Carlene să continue să crească; ca ea să se bazeze mereu pe Dumnezeu pentru a găsi direcția vieții sale. Cu toții trebuie să avem propriile noastre experiențe pentru a construi o relație cu Dumnezeu. Ce bucurie este să știm că Tatăl nostru ceresc are un interes deosebit pentru fiecare dintre copiii Săi! El ne asigură fiecare nevoie.

Surorile mele, atunci când sunteți tentate să vă întrebați dacă Dumnezeu vă va ajuta într-o situație dificilă, amintiți-vă declarația profetului: „Iată, Eu sunt Domnul Dumnezeul oricărei făpturi. Este ceva de mirat din partea Mea?” (Ieremia 32:27).

autor: Carol Joy Fider


Cursuri pentru sănătate spirituală SOLASCRIPTURA.RO

Urmărește devoționalul video, precum și alte resurse creștine, pe youtube.com/resurse

Gândul de dimineață a fost preluat de pe devotionale.ro.