TOATE AU FOST LA LOCUL LOR

Dumnezeu este cetăţuia mea cea tare şi  El mă călăuzeşte pe calea cea dreaptă.
2 Samuel 22:33

Soțul meu a fost întotdeauna un om foarte energic. Ani de zile a fost constructor și părea că niciodată nu obosește. Putea munci ore întregi, era puternic și chiar la bătrânețe părea că poate întrece pe oricine. Așa că, atunci când am fost la medicul nostru de familie, am fost șocați să aflăm că avea o problemă gravă la inimă și trebuia să fie consultat de un cardiolog cât de repede posibil.

A fost programat pentru o ecocardiografie. Apoi a avut un cateterism cardiac și i s-a spus că va avea nevoie de o nouă valvă. Înainte de operație trebuia să îi fie pus un stent la inimă. Toate aceste proceduri au decurs bine. Am aranjat un drum la Spokane pentru a mai face cinci teste care să ne arate când va putea fi schimbată valva.

La momentul cateterismului, medicul, care se afla doar două săptămâni pe lună la spitalul din Walla Walla, Washington, s-a întâmplat să aibă cele două săptămâni chiar în acea perioadă. El a dorit să pună stentul cât de repede posibil și a putut face asta a doua zi. A verificat și dacă era nevoie și de alte stenturi, dar nu a fost necesar.

Nu știam că aveam nevoie de un specialist pentru acea procedură; credeam că putea fi oricare cardiolog, însă Dumnezeu știa cine trebuia să facă procedura și S-a asigurat că persoana potrivită a fost acolo la momentul potrivit. Stentul a fost pus la timp ca totul să se poată desfășura conform planului de schimbare a valvei. 

În timp ce scriu aceste lucruri, soțul meu este în Spokane, unde are cinci examinări preoperatorii înainte de a afla când va putea fi schimbată valva. Îi mulțumim Domnului că planificarea Lui a fost perfectă și persoana potrivită a fost la locul potrivit pentru a se îngriji de nevoile lui.

Dumnezeu este ATÂT de bun!

autor: Anna May Radke Waters


Cursuri pentru sănătate spirituală SOLASCRIPTURA.RO

Urmărește devoționalul video, precum și alte resurse creștine, pe youtube.com/resurse

Gândul de dimineață a fost preluat de pe devotionale.ro.