REFLUXUL RIDICĂ TOATE BĂRCILE

Orice faceţi, să faceţi din toată inima, ca pentru Domnul, nu ca pentru oameni, ca unii care ştiţi că veţi primi de la Domnul răsplata moştenirii. Voi slujiţi Domnului Hristos.
Coloseni 3:23,24

Am privilegiul de a fi înconjurată de câteva femei minunate. Sunt uimită când văd ceea ce face Dumnezeu în viețile prietenelor mele. Sunt o antreprenoare relativ nouă. Când am simțit chemarea pentru această direcție, știam că sunt femei pe care mă puteam baza, care au trecut înaintea mea pe aici. Nu sunt genul de persoană care crede că trebuie să fac lucrurile de una singură – cred că pot împrumuta modelul cuiva și să îl modific pentru a-l adapta nevoilor mele.

Când am discutat cu fiecare dintre aceste femei minunate și le-am ascultat istorisirile, am fost impresionată de modul în care Dumnezeu a lucrat pentru ele.

Povestea unei prietene mi-a atins inima în mod special. Avusese câteva experiențe care ar putea fi considerate de-a dreptul jenante. O făcuseră furioasă față de lucrurile pe care trebuia să le facă de una singură. Fusese nevoită să meargă în niște locuri inimaginabile…

În timp ce o ascultam povestind aceste lucruri care se întâmplaseră cu trei ani mai înainte, îmi era clar faptul că Dumnezeu nu irosise niciuna din experiențele ei. În timp ce povestea, mintea mea a făcut legăturile și am înțeles că în timp ce ea trecea prin acele experiențe neplăcute, Dumnezeu o pregătea pentru rolul pe care îl avea în prezent. Datorită programului extrem de obositor prin care trecuse, devenise expertă în a îmbina creativitatea cu atenția la detalii, o trăsătură necesară în profesia ei.

Recent, am petrecut timp cu ea și am ascultat povestea ei de succes, ceea ce m-a făcut să zâmbesc de bucurie pentru ea. De ce? Pur și simplu pentru că, dacă Dumnezeu poate face asta pentru ea, El poate să facă același lucru și pentru mine.

Când prietenii mei au succes și își împlinesc visurile, eu sunt prima care îi felicită. Poate că produc cele mai zgomotoase ovații, pentru că știu câtă muncă este în spatele realizării visului. Și mi se reamintește: „Dacă Dumnezeu poate face asta pentru ea, cu siguranță că El poate face același lucru și pentru mine.” Când prietenele mele trec printr-o perioadă de abundență, sunt și eu încurajată și bucuroasă. 

Tată ceresc, Îți mulțumesc pentru exemplele pe care le avem în fața noastră în timp ce navigăm prin ape necunoscute. Te rog, continuă să ne pregătești în toate domeniile în care avem nevoie, pentru ca, atunci când vom ajunge la țintă, să știm ce să facem.

autor: Kaysian C. Gordon


Cursuri pentru sănătate spirituală SOLASCRIPTURA.RO

Urmărește devoționalul video, precum și alte resurse creștine, pe youtube.com/resurse

Gândul de dimineață a fost preluat de pe devotionale.ro.