MINUNEA – PARTEA 2

Căci gândurile Mele nu sunt gândurile voastre și căile voastre nu sunt căile Mele, zice Domnul. Ci, cât sunt de sus cerurile față de pământ, atât sunt de sus căile Mele față de căile voastre și gândurile Mele față de gândurile voastre.
Isaia 55:8,9

Am fost foarte tăcuți pe drum spre următoarea programare la medicul specialist. Pacea și încrederea au continuat. Știam că Dumnezeu era la control și am acceptat orice hotăra Dumnezeu și planul Său pentru viața mea și a copilului nenăscut. Am cerut împlinirea făgăduinței Lui și am știut că El voia să ne dea un viitor și o nădejde (Ieremia 29:11). Meditam la Cuvântul lui Dumnezeu. Doctorul aștepta să îi spunem decizia noastră. Într-un final, i-am spus că doream să facem procedura propusă, deși eu știam că s-ar putea să nu fie cea mai bună hotărâre, dar mă încredeam în Dumnezeu. Procedura a fost ușoară și a durat doar câteva minute. Nu știam dacă procedura va putea salva copilul, dar speranța noastră era în Dumnezeu.

Doctorul a sugerat să mergem acasă în Eastern Cape, unde erau familiile noastre, pentru ca ei să ne susțină și să ne poarte de grijă. El știa că eram epuizați și îndurerați – că această situație își lăsase amprenta emoțional și fizic asupra noastră. Când am ajuns în Eastern Cape, soțul meu a hotărât ca eu să merg direct acasă la mama mea pentru a avea parte de dragostea și mângâierea de care aveam nevoie. Eu și mama, am continuat să ne rugăm pentru un rezultat pozitiv și, mai mult decât atât, ca Dumnezeu să mă pregătească pentru ce era mai rău, dacă era nevoie.

Era în apropierea Crăciunului și eu m-am gândit la nașterea lui Isus Hristos. Am început să găsesc mângâiere când mă gândeam la nașterea Mântuitorului. Aceasta îmi amintea că moartea nu este veșnică. M-am bucurat de acea perioadă a anului și m-am concentrat pe dragostea lui Dumnezeu ca L-a trimis pe singurul Său Fiu pentru a mă salva pe mine și pe copilul meu nenăscut. Am simțit că greaua povară a fost luată de pe umerii mei.

La trei zile după Crăciun, ne-a sunat medicul să ne dea cea mai bună veste – fiul nostru era complet sănătos! Am fost uimiți de Dumnezeu. În mai 2010 s-a născut Milani (care înseamnă a fi înrădăcinat în Dumnezeu) – un băiețel sănătos și frumos. Dumnezeu a auzit rugăciunile mele și mi-a dat pace și încredere – apoi ne-a binecuvântat cu un copil sănătos. Lăudat fie Domnul!

autor: Unathi Jiya


Cursuri pentru sănătate spirituală SOLASCRIPTURA.RO

Urmărește devoționalul video, precum și alte resurse creștine, pe youtube.com/resurse

Gândul de dimineață a fost preluat de pe devotionale.ro.