MISTERUL CARDULUI

Căci Domnul Își întinde privirile peste tot pământul ca să sprijine pe aceia a căror inimă este întreagă a Lui.
2 Cronici 16:9

Foarte devreme, în dimineața în care aveam programare la medic, am simțit un îndemn special să caut în geantă – lucru pe care îl mai făcusem cu o zi înainte. Cu o oarecare reținere, am început să scot lucrurile de care nu aveam nevoie și am verificat cardurile medicale și cele bancare, organizându-le. Spre surprinderea mea, cardul de debit lipsea.

Am golit din nou geanta; de această dată am luat totul foarte încet și cu meticulozitate, obiect cu obiect. După ce totul a fost pus în ordine, tot nu găsisem cardul. Am mers grăbită la masa de toaletă și am căutat neliniștită, dar nimic. Literalmente am alergat spre birou și am scormonit printre hârtii și cărți – nici urmă de card. Panicată, dintr-odată mi-am amintit de mașină. Acolo trebuie să fie cardul deoarece, de obicei, folosesc cardul pentru a plăti la drive-through, m-am gândit eu. După o căutare frenetică, cardul tot nu apăruse.

„Unde îmi este cardul? Am nevoie de el pentru programarea la medic și timpul trece! Ah, Doamne”, am strigat eu, „ajută-mă, nu îmi găsesc cardul.” Am hotărât că singura opțiune era să merg repede la bancă și să îmi fac un card nou înainte de a merge la doctor.

„Doamne, de ce această întârziere? Nu înțeleg de ce trebuie să fie atât de frustrant”, m-am rugat eu? Rapid, i-am înmânat permisul de conducere funcționarului de la bancă, fiind foarte mulțumită de cât de organizat era totul. Funcționarul s-a uitat la permisul de conducere și a întrebat: „Aveți și alt act de identificare, deoarece acesta a expirat de mai bine de o lună?”

„CUM?” am strigat eu. Apoi mi-am amintit de rugăciunea mea și mi-am dat seama că Domnul era la cârmă. Habar nu aveam că eu conduceam ilegal. Dumnezeu a îngăduit această vizită frustrantă la bancă pentru ca eu să aflu de permis și să rezolv problema. Am avut alte documente de identificare astfel că am reușit să obțin un card nou, am ajuns la programarea de la medic la timp și am depus actele pentru reînnoirea permisului de conducere, lăudându-L pe Dumnezeu pentru modul în care călăuzește și protejează.


Cursuri pentru sănătate spirituală SOLASCRIPTURA.RO

Urmărește devoționalul video, precum și alte resurse creștine, pe youtube.com/resurse

Gândul de dimineață a fost preluat de pe devotionale.ro.