ÎN NICIUN CAZ! EU AȘTEPT!

Să nu renunțăm la strângerea noastră laolaltă, așa cum au unii obiceiul, ci să ne încurajăm unii pe alții, cu atât mai mult cu cât vedeți că Ziua se apropie.
Evrei 10:25, NTR

Eu și soțul meu, Milton, suntem mereu încântați să ne petrecem timpul cu nepoatele noastre, Azoya și Kyrah. Ultima vacanță de Ziua Recunoștinței nu a făcut excepție. Căminul nostru a răsunat de glasuri fericite și de pași nerăbdători să exploreze noua noastră casă.

Într-o seară, am rămas singuri cu nepoatele noastre, în timp ce părinții lor au petrecut o binemeritată seară în doi. Pe măsură ce se apropia ora de culcare, Kyrah devenea tot mai agitată și dorea alinarea mamei ei. „Unde sunt părinții mei?” întreba ea. „Unde e mama mea?”

Am terminat pregătirea de culcare: îmbrăcatul pijamalelor, spălatul pe dinți, cititul unei povestiri și rugăciunea. Când ne pregăteam să o așezăm în pat, ea a zis: „Vreau să dorm în camera mamei, unde o s-o aștept până se întoarce.” Când m-am întins în pat lângă ea, încercând să o mângâi și să o conving să aștepte în camera mea venirea mamei, a exclamat sfidătoare: „În niciun caz! Nu merg în camera ta! Stau în camera mamei!” Curând, micuța noastră a adormit și am mutat-o în camera mea, unde puteam să o urmăresc cu atenție.

Mai târziu, când le-am povestit incident părinților ei incidentul, nu am putut să nu fac o legătură între opoziția – și determinarea – ei și așteptarea noastră privind revenirea scumpului nostru Domn.

În niciun caz nu-mi voi pierde concentrarea pentru că El întârzie să vină!
În niciun caz nu voi uita făgăduința Lui că revenirea Lui este sigură!
În niciun caz nu voi uita să le povestesc și altora despre revenirea Lui!
În niciun caz nu voi neglija să mă pregătesc!
În niciun caz!

Oricât de mult ne iubim noi nepoatele, părinții lor le iubesc și mai mult și s-au întors la ele – inclusiv la Kyrah – după acea seară petrecută împreună. Scumpul nostru Domn ne-a promis de asemenea că Se va întoarce și așa va fi. În Evrei 10:37 citim: „Încă puţină, foarte puţină vreme, şi Cel ce vine va veni şi nu va zăbovi.” Aceste cuvinte sunt o mângâiere pentru mine.

Doamne, ajută-ne, Te rugăm, să Te așteptăm cu răbdare și nimic să nu ne distragă atenția de la așteptarea Ta. Îți mulțumim pentru făgăduința că vei veni curând.

Gloria Barnes-Gregory


Cursuri pentru sănătate spirituală SOLASCRIPTURA.RO

Urmărește devoționalul video, precum și alte resurse creștine, pe youtube.com/resurse

Gândul de dimineață a fost preluat de pe devotionale.ro.