IDEEA MINUNATĂ A LUI DUMNEZEU

Eu îți arăt calea înțelepciunii, te povățuiesc pe cărările neprihănirii.
Proverbele 4:11

Dumnezeu este genial, absolut genial – ideile Lui funcționează! Căutam o cuvertură nouă pentru patul matrimonial. Aveam eu ceva în minte, dar, la acea vreme, la magazin nu aveau mărimea potrivită, nu pentru pat matrimonial. Câteva săptămâni mai târziu am verificat din nou. Aveam nevoie de o cuvertură de culoare mai închisă, din cauza pisicilor care lasă mici urme de lăbuțe și păr peste tot. Am mers la magazin și acolo, printre multele cuverturi la ofertă, am găsit exact ceea ce căutam. O cuvertură pentru pat matrimonial… de culoare castanie. Doamne, Îți mulțumesc!

Acum mă gândeam la cele două ferestre de la dormitor care erau goale. Aveau nevoie de draperii. Eram în alt magazin și mă uitam la articolele reduse, când mi-a trecut prin gând că puteam folosi fețele de pernă de la cuvertură pentru a face draperii mici. Ah, ce gând! Am mers acasă și m-am pus la treabă. Când am pus prima draperie pe galerie, am fost foarte încântată de rezultat. Domnul nu doar că mi-a dat ideea, dar aceasta chiar a funcționat. M-am simțit atât de fericită, ca un copil.

Următorul gând a fost să păstrez acest mic secret și să nu îi spun nimic soțului meu. Voiam să fie surprins de noile draperii din dormitor. Soțul meu a intrat în dormitor după ce a venit de la lucru, dar niciun comentariu. Poate le va observa dimineață, m-am gândit eu. În ziua următoare, în timp ce se pregătea să meargă la lucru, tot nu a observat că era ceva diferit în dormitor. Am fost puțin dezamăgită. Mai târziu l-am întrebat pe unul din băieții mei dacă observase ceva nou în dormitor. El a spus: „Da, draperiile sunt noi.” Fiul meu mi-a spus în continuare să mă „liniștesc” după ce i-am spus că tata nu le observase deloc.

În acea seară, fiul meu a stricat surpriza pentru că, atunci când soțul meu a intrat în dormitor, el s-a uitat direct la draperii și a exclamat: „Nu știam că ești o croitoreasă atât de pricepută!” Acest proiect a fost special pentru mine deoarece Domnul și eu le-am făcut împreună. Nu așa vrea Dumnezeu să lucreze în viața noastră întotdeauna?

Doamne, vreau să mă încred în călăuzirea și conducerea Ta și să Îți pun ideile la lucru. Chiar și atunci când ceilalți nu observă, fie ca gândul că am urmat ceea ce Tu mi-ai descoperit să fie toată aprobarea de care am nevoie. Amin!


Cursuri pentru sănătate spirituală SOLASCRIPTURA.RO

Urmărește devoționalul video, precum și alte resurse creștine, pe youtube.com/resurse

Gândul de dimineață a fost preluat de pe devotionale.ro.