ANTIDOT PENTRU ANXIETATE

Nu vă îngrijorați de nimic, ci, în orice lucru, aduceți cererile voastre la cunoștința lui Dumnezeu, prin rugăciuni și cereri, cu mulțumiri. Și pacea lui Dumnezeu, care întrece orice pricepere, vă va păzi inimile și gândurile în Hristos Isus.
Filipeni 4:6,7

Operația de înlocuire a genunchiului a decurs bine, dar mi-a adus multă durere. Mi-am revenit. Șapte luni mai târziu, o infecție mi-a cuprins genunchiul, ceea ce a necesitat o intervenție chirurgicală ulterioară pentru a-l curăța. Echipa medicală a început să îmi administreze antibiotice intravenoase. M-am simțit mai bine timp de câteva zile cu antibioticele și am fost externată din spital. Cu toate acestea, trei zile mai târziu, am făcut febră 40 de grade. Am avut o altă internare în spital și o confirmare a infecției încăpățânate. Două luni mai târziu, o intervenție chirurgicală mi-a deschis genunchiul pentru o altă procedură. La șase săptămâni după această operație, am terminat tratamentul cu antibiotice intravenoase și infecția a dispărut, în sfârșit. Lăudat să fie Domnul! Acum mă confrunt cu a patra operație, una pentru înlocuirea genunchiului.

Așa că, iată-mă, stau pe un pat de spital. Sunt trează în mijlocul nopții. Nevoile presante și grijile mă copleșesc. Cât de mult am nevoie de mângâiere divină! Totuși, Isus îmi cunoaște situația. El a promis că mă ajută. Așadar, chiar acum, în mijlocul durerii mele fizice și emoționale, aleg să-mi smulg inima și mintea din ghearele anxietății și să le așez în mâinile lui Isus.

Uneori nu pot dormi atunci când trebuie să iau decizii importante, pentru că acestea îmi apasă sufletul. Deoarece nu pot vedea toate răspunsurile, nu pot decât să cred că Isus mă conduce în continuare. El va face drumul simplu, deschizând ușile potrivite și închizându-le pe cele nepotrivite. În El găsesc odihnă pentru sufletul meu (Matei 11:28,29).

Are Isus inima ta, mintea ta și încrederea ta deplină astăzi? Dacă da, ai antidotul Său pentru anxietate, pacea Sa.

autor: Gail Dotski


Cursuri pentru sănătate spirituală SOLASCRIPTURA.RO

Urmărește devoționalul video, precum și alte resurse creștine, pe youtube.com/resurse

Gândul de dimineață a fost preluat de pe devotionale.ro.