[joi, 30 iulie]

 

 

Există și o altă comoară cu care se naște fiecare și pe care milioane o pierd. Aceasta, cea mai prețioasă comoară dintre toate, este „Împărăția cerurilor”, „mântuirea sufletului” tău, „destinul tău veșnic”.

 

În cartea lui Marcu, Isus întreabă care este rostul câștigului a tot ce este omenește cu putință în această viață – mașini, bani, faimă, case, pământ, haine, plăceri – dacă pierzi cerul. (Vezi Marcu 8:36.) Biblia ne reamintește: „Căutați mai întâi Împărăția lui Dumnezeu și neprihănirea Lui, și toate aceste lucruri vi se vor da pe deasupra” (Matei 6:33). Spune în cuvintele tale ce crezi că se înțelege prin „toate aceste lucruri”.

 

Isus ne sfătuiește să ne „strângem comori în ceruri” (Matei 6:20). El spune că aceste comori nu pot fi furate sau distruse. Comoara despre care ne vorbește Hristos este disponibilitatea de a-I preda Lui viața noastră.

 

Atunci când El deține controlul în viața ta, vei face ce dorește El să faci. Aceasta te va ajuta să-ți strângi comori în ceruri și-ți va asigura mântuirea. Investește acum și ia-ți partea ce-ți corespunde din „Stânca” Isus Hristos.