[miercuri, 24 iunie]

 

 

Psalmii 150:3-6

„Lăudați-L cu sunet de trâmbiță, lăudați-L cu alăuta și harpa! Lăudați-L cu timpane și cu jocuri, lăudați-L cântând cu instrumente cu coarde și cu cavalul. Lăudați-L cu chimvale sunătoare, lăudați-L cu chimvale zăngănitoare. Tot ce are suflare să laude pe Domnul! Lăudați pe Domnul!”

 

1 Cronici 15:16

„Şi David a zis căpeteniilor leviților să așeze pe frații lor cântăreți cu instrumente de muzică, cu alăute, harpe și țimbale și să sune din ele cântări răsunătoare, în semn de bucurie.”

 

Psalmii 100:1,2

„Strigați de bucurie către Domnul, toți locuitorii pământului! Slujiți Domnului cu bucurie, veniți cu veselie înaintea Lui.”

 

Efeseni 5:19

„Vorbiți între voi cu psalmi, cu cântări de laudă și cu cântări duhovnicești și cântați și aduceți din toată inima laudă Dmnului.”

 

Iacov 5:13

„Este vreunul printre voi în suferință? Să se roage! Este vreunul cu inima bună? Să cânte cântări de laudă!”

 

Psalmii 81:1

„Cântați cu bucurie lui Dumnezeu, care este tăria noastră!”

 

Psalmii 92:1-3

„Frumos este să lăudăm pe Domnul și să mărim Numele Tău, Preaînalte. Să vestim dimineața bunătatea Ta și noaptea, credincioșia Ta; cu instrumentul cu zece coarde și cu alăuta, în sunetele harpei. Tu mă înveselești cu lucrările Tale, Doamne, și eu cânt de veselie când văd lucrarea mâinilor Tale.”