[joi, 13 februarie]

 

 

A Doua Venire va fi cel mai măreț eveniment din istorie. Ea reprezintă biruința Legii lui Dumnezeu asupra izvodirilor Satanei. Însoțit de milioane de îngeri fremătând de bucurie, Isus va veni pe pământ în sunet de trompetă, așa încât se vor trezi și morții. Asemenea unui învingător, El va striga de bucurie, punând sfârșit păcatului și suferinței.

 

Înainte de a te naște, El te-a întocmit și a pregătit un drum pentru viața ta. După ce te-ai născut, El a rămas lângă tine atât în vremuri bune, cât și în vremuri rele. În ciuda păcatelor tale, El te-a iubit ca și cum ai fi fost singurul om de pe pământ. Curând va intra în atmosfera Pământului și te va privi. Va arde de nerăbdare să te îmbrățișeze, să te ducă departe de orice amintire a păcatului și a morții pentru ca, în sfârșit, să te prezinte Tatălui ceresc.

 

Ai dezamăgi tu pe Cineva care te iubește atât de mult? Care a făcut atât de mult pentru tine? Care te prețuiește în asemenea măsură? Plăcerea, banii și popularitatea nu se pot compara cu El! Nimic nu poate egala minunea unei vieți alături de El, într-o lume desăvârșită, care în fiecare zi îți va spori bucuria, pacea și dragostea. Te rog, hotărăște-te azi să primești acest dar minunat! Nu vei regreta niciodată.

 

Scrie-ți decizia de a face totul pentru a fi prezent și tu în Împărăția lui Hristos!