[marți, 11 februarie]

 

 

Privește în jurul tău. Tot ce se întâmplă în lume este în dezordine și nimic nu pare să se amelioreze. Războaiele răstoarnă guverne, distrug clădiri și dezmembrează familii. Peste tot este moarte, este pierdere. Boli misterioase atacă, amenințând populații întregi de oameni și de animale. Dezastrele naturale sunt în creștere, iar fărădelegea inventează noi metode de a instaura panică și teroare.

 

Toate aceste evenimente anunță strigând că urmează să se întâmple ceva important. Asemenea unui muribund lovit de cancer sau de SIDA, lumea noastră bolnavă și deznădăjduită spune că nu mai poate rezista mult timp. Viața s-a înstrăinat atât de mult de ceea ce a intenționat Dumnezeu, încât, fără îndoială, El Își va trimite Fiul să distrugă păcatul și să restaureze pământul, transformându-l în locul minunat și desăvârșit care a fost creat să fie.

 

Însă, credincios naturii Sale iubitoare, Dumnezeu a extins timpul în care noi ne pregătim pentru revenirea lui Isus. Lucrurile îngrozitoare pe care le vedem în jurul nostru sunt semne de avertizare. Însă timpul în care noi putem alege să ne lăsăm scoși de El din această dezordine este gata să expire. Foarte curând, El trebuie să vină, să pună capăt păcatului și să-i salveze pe cei dintre noi care au ales să-L lase pe El să ne repare și să ne ducă de aici.

 

De ce ar mai vrea un om cu rațiune să piardă și această ultimă fărâmă de timp, când hotărârea de a-L urma garantează o viață veșnică de pace, bucurie și aventură?