[joi, 11 iulie]

 

 

Până acum, în această săptămână, ți-au fost prezentate diferite puncte de vedere asupra sentimentelor. Ai citit despre cum și-au trăit sentimentele diferite personaje biblice. Poate că ai intrat pe Internet și ai făcut schimb de impresii asupra unor predici despre cum să te identifici cu Hristos. Ce urmează? Ce trebuie să faci tu cu aceste informații? Noi sperăm că te vei hotărî să ai încredere în El! Lucrul important pe care trebuie să ți-l amintești legat de acest subiect este că Isus a simțit la fel ca tine și că El te înțelege cu adevărat. El a locuit pe acest pământ ca un om, un om cu tot felul de probleme, un om care a experimentat întreg spectrul sentimentelor umane.

 

În fiecare an, oamenii cheltuie milioane de dolari pentru ca terapeuții să-i ajute să își facă ordine în sentimente. Însă Creatorul sentimentelor este pregătit să te ajute oricând – pe gratis. Nu trebuie decât să-I oferi o șansă. Serios, încearcă! Mergi la Dumnezeu și roagă-te cu sinceritate. Spune-I tot ce simți și lasă-L pe El să te ajute. Isus spune: „Veniți la Mine, toți cei trudiți și împovărați, și Eu vă voi da odihnă” (Matei 11:28). Acordă-I o încercare.

 

Scrie pe rândurile de mai jos un scurt angajament personal că vrei să lași ceea ce te apasă și frământările personale în seama lui Isus