Minune!

Paharul meu este plin de dă peste el. (Psalmii 23:5)

Stăteam la masă și verificam corespondența zilei, când a sunat cineva la ușă. Erau fratele meu și soția lui.

Au intrat, iar fratele meu a întins brusc și cu entuziasm o mână spre mine. În mână era un cec – un cec local scris cu câteva momente mai devreme, adresat însă altei persoane.

De aici întrebarea: „Cum de acest cec al altcuiva este acum în mâna fratelui meu care a călătorit pe o distanță de 161 de kilometri?”

După ce am povestit despre acest cec special, permiteți-mi să reiau istoria de la momentul când a sunat soneria de la ușă. De obicei, soneria suna cu un plăcut „cling-cling”, însă doar uneori. Alteori „refuza” să sune, chiar dacă apăsai butonul foarte tare.

Atunci am adus un electrician să rezolve problema. Am stat să privesc acel electrician în timp ce „revitaliza” soneria stricată.

Pentru lucrarea efectuată, i-am plătit electricianului un cec. Am observat că, la plecare, omul și-a îndesat cecul într-un buzunar deja prea plin. Se pare că, ulterior, acesta i-a căzut din buzunar fără ca el să observe. Aici a intrat în scenă fratele meu, care a găsit cecul – el, și nu altcineva.

Fratele, care venea de departe, a văzut și a cules cecul de pe jos. Aș putea spune altceva decât că aceasta a fost o minune de la Dumnezeu, din moment ce o persoană de încredere a fost cea care a găsit cecul? Și Îi sunt foarte recunoscătoare. Dumnezeu l-a folosit pe fratele meu ca să-mi înapoieze cecul. Bucurați-vă împreună cu mine! Și fratele meu nu numai că mi-a înapoiat cecul, dar a adus-o și pe nepoata mea la noi. Ea locuiește la 2000 de km depărtare.

De-a lungul timpului, competența și talentul nepoatei mele în domeniul educației au fost o binecuvântare pentru mulți. Ea este o mamă și o bunică iubită și Îi mulțumim lui Dumnezeu pentru ea. În timpul vizitei ei, și noi am fost binecuvântați din plin de experiența, de dragostea și de sprijinul ei. Nu numai că-și iubește familia, dar este și un izvor de resurse în ce privește consilierea și îngrijirea în domeniul sănătății.

Dumnezeu a purtat de grijă aducând o persoană nu numai de la 161 de kilometri depărtare, dar și de la 2 000 de kilometri, căci distanța nu este relevantă atunci când vorbim despre puterea miraculoasă a lui Dumnezeu.

Quilvie G. Mills


Cursuri pentru sănătate spirituală SOLASCRIPTURA.RO

Urmărește devoționalul video, precum și alte resurse creștine, pe youtube.com/resurse

Gândul de dimineață a fost preluat de pe devotionale.ro.