Biblia pe primul loc

„Biblia pe primul loc”

Dragi părinți și copii,

Începând cu trimestrul I 2020, pe lângă seria de studii „Grace Link”, vă oferim o nouă serie de studii biblice, pentru Școala de Sabat, intitulată „My Bible First” („Mai întâi Biblia mea” sau „Biblia mea pe primul loc”).

Ele nu înlocuiesc seria „Grace Link”, ci sunt o alternativă la aceasta. Studiile „Grace Link” vor continua să fie publicate ca și până acum, pentru toți cei care le doresc, iar studiile „My Bible First” vor fi oferite gratis, în format electronic, pentru toți cei care doresc să studieze altceva. Noutatea constă în faptul că „My Bible First” pune accentul pe studierea Bibliei, în mod cronologic, nu doar tematic, așa cum este în cazul „Grace Link”.

Precizăm că gratuitatea acestor studii se datorează faptului că Uniunea Română finanțează editarea și publicarea lor, de către Editura „Viață și Sănătate”, în vederea testării și evaluării impactului în cadrul Școlii de Sabat Copii, din Biserica Adventistă de Ziua a Șaptea din România.

Prin urmare, puteți alege să studiați fie „Grace Link”, fie „My Bible First”. Însă, deoarece la aceeași grupă de copii nu se pot studia ambele variante în același timp, trebuie să alegeți împreună cu instructoarele ce anume preferați: „Grace Link” sau „My Bible First”. Aceasta înseamnă că veți studia doar una dintre cele două variante, pe care veți fi ales-o.

Studiile „Grace Link” vor fi disponibile, ca și până acum, la abonament, în format tipărit, iar studiile „My Bible First” le veți putea descărca accesând link-ul: studii copii

Sperăm să fie utile și să vă bucurați de binecuvântarea Domnului Isus, prin aceste studii!

Studii biblice pentru copii

 

Marius Bratu | Sola Scriptura, Uniunea Română

Florian Ristea | Școala de Sabat, Uniunea Română